Părerea ta

Va rugam sa spuneti o parere, sugestie sau reclamatie.

35 de comentarii la “Părerea ta

 1. Foarte frumoasa pagina noua, tot speram sa se schimbe odata cea veche ca nu reprezenta comuna noastra catusi de putin. Salutari domnului primar pentru acest cadou frumos pentru localitatea noastra. Banuiesc ca o sa vedem pe ea si informatii adoptate pe parcurs. Pozele sunt minunate si graiesc de la sine, ma bucura ca aparem si noi pe internet si cu poze multe ca pana acum nu gaseam. felicitari si numai bine!

 2. Minunat castelul din Ciutelec. Nici nu stiam ca exista o asemenea cladire in Tauteu, si in stare foarte buna se pare, felicitari!

 3. Toata stima şi respectul pt.edilI primariei Tauteu,in special primarului,pt.frumoasele realizari facute pana in prezent.Singura nedumerire pe care o am este,preţul pe mc.de apa de 3,12 lei,care mi se pare exagerat faţa de alte localitaţi(ex.Balc)unde este de 10 lei de familie pe luna.Eu platesc lunar peste 100 de lei,mai mult ca şi consumul de gaz.Propun o scadere a tarifului la cei care consuma mai mult de 10 mc.pe lunala 2,5o llei mclei/mc inclusiv tva.Va rog daca cititi acest mesaj,raspundeţi-mi la propunerea mea cu apa,daca nu va cer prea mult.In rest să auzim numai de bine.

 4. Ma bucur ca sunt cetateni din comuna noastra,care urmaresc aceasta pagina,si apreciaza realizarile noastre care sunt vizibile si destul de numeroase cuprinzand toata comuna Tauteu. Cuvintele dumneavoastra de lauda ne indeamna sa muncim mai mult si mai bine.Legat de pretul apei potabile va pot spune, ca dupa ce reusim sa platim toate datoriile la firma constructoare si ajungem la un profit din care reusim sa achizitionam cateva piese de rezerva (pompe,ventile,etc)
  asigurand functionarea corecta si constanta, va promit ca o sa punem pe ordinea de zii o posibila scadere al pretului apei potabile,dar acuma inca suntem la inceput de drum si ca orice inceput este foarte greu.
  Va multumesc pentru cuvintele de lauda si observatiile facute
  Cu stima si respect
  Vincze Nandor-Stefan
  primarul comunei Tauteu

 5. Vă mulţumesc D-le Primar pt.răspunsul pe care mi la-ţi dat referitor la preţul apei.Vaş mai ruga să dispuneţi,ridicarea gunoiului menajer din tomberoanele montate pe stîlpi,de catre Primărie,deoarece fiind pline,arata urît si este neigenic.Vă invităm să ne vizitaţi,împreuna cu vicele,pt.a discuta şi alte nprobleme de interes comunal.Toata stima şi respectul meu D-le Primar.Ţineţi-o tot aşa,că-i bine!!

 6. imi place ceea ce s-a facut pentru pagina comunei, ma bucura faptul ca avem o conducere moderna care apreciaza importanta unei pagini web de calitate.

 7. Mai sunt cateva zile pană la alegeri şi am dori ca şi pe această stradă (Bistra) să va avem postat cu echipa propusa de Dv.pt.că majoritatea vă apreciem activitatea de pana acum şi ne-ar face placere să va avem şi in continuare.Nu ne uitaţi!Va vom fi alături şi pe mai departe,bineînţeles,daca veţi rămane acelaş om cinstit şi corect.Vă asteptam.

 8. Stimati cetateni al comunei Tauteu!

  Eu ca primar reales vreau sa le multumesc tuturor cetatenilor din comuna Tauteu voturile acordate .Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si prin aceste voturi ati apreciat munca mea .
  IMPREUNA .AM CASTIGAT !!!!
  Eu am castigat un nou mandat iar dumneavoastra ati castigat:- CONTINUITATE
  -DEZVOLTARE SI
  RESPECT
  Cu respect
  VINCZE NANDOR-STEFAN

 9. FELICITARI SINCERE,D-LE PRIMAR! A CONTAT FOARTE MULT IN VOTAREA DUMNEAVOASTRA,CINSTEA SI OMENIA DE CARE ATI DAT DOVADA IN RELATIA CU CETATENII SI REALIZARILE PE PLAN LOCAL,IN PERIOADA DEOASEBIT DE GREA,ADICA CRIZA.TOATA STIMA,DOMNULE PRIMAR.

 10. Frumoasa si eleganta pagina comunei, aici totodata as dori sa salut cu respect personalul din primarie, care este intotdeauna primitor si dispus sa ajute.

  • Domnule Andrei

   Padurea din Ciutelec din pacate este distrusa 80%,furata de niste indivizi care nu vad altceva in fata lor numai bani si au distrus aceasta frumoasa padure.
   Aceasta padure a ajuns bataia de joc a hotilor de lemne din Ciutelec si Bogei si o sa dureze zeci de ani pana se regenereaza si va arata din nou ca si inainte.
   Domnule Andrei noi am si vazut am si observat, dar am fost foarte putini care am si facut ceva ca sa stopam acest furt organizat si rusinos, au fost mai multi pe partea cealalta, care in loc sa ne ajute , au sustinut aceasta activitate rusinoasa.
   Mie personal imi pare foarte rau pentru aceasta padure care putea sa ne asigure oxigenul necesar in continuare si poate si caldura necesara la scolile din comuna,dar acesti oameni nu gandesc , ei traiesc numai pentru binele lor ,pentru bani si pentru ziua de astazi si nu se gandesc la viitorul copiilor nostrii
   .
   Sa le fie RUSINE !!!!!!!!!!!

 11. D-le primar,vă rog respectuos să verificaţi modul cum se face tratarea apei cu clor,deoarece sunt zile ,cand apa pe care o primim,nu se poate folosii datorita excesului de clor pe care o contine,fiind albă ca varul.Trebue instruit personalul care se ocupa cu clorinarea apei, de către specialişti în domeniu,pt.că în felul cum se face de moment,se poate inbolnavi consumatorii.Poate instalaţia este defectă şi trebue reparată.In rest,sănătate D-le primar şi să auzim numai de bine.Sunt curios ce părere aveţi despre această problemă.

  • Domnule Burnar Nicolae!

   Vreau sa va aduc la cunostinta ca culoarea alba nu este din cauza clorului ci din cauza presiunii . Se aduna bulele de aer in apa,dar problema asta in cateva secunde dispare si nu dauneaza.Statia de clorinare este automatizata verificata zilnic si este constanta .Problema despre care vorbiti totusi exista si este o realitate dar nu este vina noastra, pentru ca noi nu marim doza de clor in apa
   Vreau sa va asigur ca clorul folosit pentru dezinfectare, care este furnizat de o firma autorizata,omologata si unica in zona de vest este adusa cu certificat de calitate si cu concentratia admisa , dar si eu impartasesc parerea dumneavoastra cateodata si eu observ ca mirosul si gustul de clor este prea ridicat .
   Apa este periodic verificata de specialisti si pana in prezent nici odata nu sa depistat concentratia de clor peste limita admisa
   Trebuie sa va spun ca apa noastra este o apa foarte buna si potabila,cred ca suntem intre primii din Judetul-Bihor care avem asa apa curata fara nitriti,nitrati arsen,etc,Bazinele de apa sunt curatate periodic si dezinfectate corespunzator pentru ca suntem constienti ca furnizarea apei potabile catre consumatori necesita o activitate cu mare responsabilitate.
   Va multumesc pentru observatia facuta si vin cu rugamintea sa urmariti in continuare activitatea noastra si daca aveti observatii sa le postati pe aceasta pagina web.
   Cu respect
   Vincze Nandor-Stefan
   Primarul Comunei Tauteu

 12. D-le primar,vă mulţumim pt.măsurile de dezăpezire pe care le initiaţi,dar vă rog urmăriţi şi pe cei care execută aceste lucrari,care nu dau dovadă de seriozitate.Exemplu,in data de 13 dec.2012 la ora 12,40 pe aceasta straduţă (BISTREI)s-a plimbat un utilaj cu o lama,pe un singur sens şi pana la penultima casă.De ce oare ?Rog răspuns şi rog control de cei care sunt in dreptaţiti,deoarece şi noi suntem contribuitori ai banului public.Vă mulţumesc cu mult respect.
  N.Burnar.

 13. Ca răspuns la sezizarea mea,aţi trimis utilajul să termine lucrarea pîna la capat,motiv pt.care vă mulţumesc.Ce mă deranjează,este faptul că conducătorul utilajului trimis,din răzbunare,mi-a produs mai multă pagubă decît ajutor,Cred că această persoană este un „PILOS”al cărui-va şef din primărie,caci nu-mi explic alt fel, lipsa bunului simţ de care a dat dovadă.O să va spun despre cei vorba la proxima întalnire.Rog să mă scuzaţi pt.desele mele,sesizări,dar,sincer vă spun,nu pot fi pasiv faţă de cei care aduc atingere bunului simţ şi îşi bat joc de munca pt.care sunt plătiţi.
  SARBATORI FERICITE VĂ DORESC ŞI
  „LA MULŢI ANI!”Cu respect N Burnar.

 14. nu am fost niciodata in zona dar din poze asa o zona prietenoasa si agreabila pare comuna, cu serbarile pline de traditie. Va urez doar bine. Dania din Brasov

 15. Sărbători binecuvȃntate credincioșilor ortodocși şi greco-catolici care serbează Învierea Domnului va ureaza Vincze Nandor Stefan primarul comunei Tauteu !!!!!

  HRISTOS A INVIAT!!!!!!!

 16. Fiind inceput de an,vă urez D-le Primar,un călduros ,,LA MULŢI ANI”!
  D-le Primar,vă propun să analizaţi posibilitatea ridicarii deseurilor din plastic,in ultima miercuri din luna şi nu la a patra miercuru,cum este acuma,deoarece unele luni au cinci miercuri şi asfel lumea este derutata,rămanand cu plasticul adunat acasa,aşa cum s-a mai întamplat.Totodata,sugeraţi-le celor de la firmacontractantă,să mai schimbe şi saciii din plastic,deoarece ar fi timpul.
  Cu stimă şi respect N.Burnar-pensionar

  • Si eu va urez LA MULTI ANI !,si familiei dumneavoastra ,si incercam problemele sesizate de dumneavoastra sa fie rezolvate cat mai repede
   in cursul anului 2015. Va multumim pentru ca ne mai vizitati si dialogati cu noi pe pagina noastra de internet.

   Cu stima si respect VINCZE NANDOR-STEFAN

 17. Buna seara.
  Doresc sa fac si eu o sesizare. Locuiesc in Chiribis la nr 77 si azi, 18 august, la orele 18 cand m-am intors de la serviciu am gasit acasa curtea plina cu apa, inaltimea apei acoperind glezna piciorului. Mentionez ca santul nostru este curatat, dar scurgerea apei in unele santuri care sunt in vecinatatea noastra este deficitara, probabil din cauza ca nu au caderea necesara, ceea ce a condus la acumularea apei in curte si in santul din fata casei.
  Maine la prima ora voi trimite pe adresa primariei o sesizare scrisa insotita de poze doveditoare. Multumesc anticipat pentru citirea mesajului meu si sper sa se gaseasca o solutie in aceasta problema care se repeta la fiecare ploaie mai abundenta.

 18. D-le primar,va rog in numele meu şi al vecinilor mei să informaţi Org.competente(politie,prot.animalelor)să intervină pe lînga Dl.Dumitru Nicolae,pt,a nu-si lasa cei 5 caini dezlegati, deoarece sunt un pericol public,fiind foarte agresivi.Menţionez că pe aceasta strada circulă mulţi elevi care frecventează Liceul Horea.Este strigator la cer ce face acest om,cu atati-a caini.Nu putem circula pe strada din cauza lor.Vă mulţumesc pt.implicare şi ne-ar face placere ca din cand în cand sa treceţi si pe la noi să ne ascultaţi doleanţele.
  Toata stima

 19. foarte frumoasa pagina aveti, si observ ca e si actualizata cu informatii. Se vede profesionalismul si calitatea celor din primarie. De ar fi peste tot asa oameni harnici ca la dvs in comuna. Felcitari angajatilor si domnului primar ! Respect!

 20. Felicitari angajatilor din primarie pentru afisarile puse la zi, pe pagina comunei. Foarte utilata si ingrijita, ca in strainantate. Se vede ca in primarie sunt adevarati profesionisti!
  Muuult respect!!

 21. Se mai face anul acesta inaltarea zidului de protectie contra inundaţiilor,asa cum aţi promis.?Va rog vizitaţi-ne şi pe noi pt.că am avea mai multe de vă relatat.

 22. Jos palaria in fata angatatilor primariei, pentru profesionalismul de care dati dovada afisand toate informatiile utile despre situatia actuala.
  Eu nici macar nu locuiesc in comuna dvs, dar informatiile si adeverintele le iau de pe situl dvs pt ca la noi sunt dezinteresati sa afiseze. inca o data Jos palaria!

 23. Dle.Primar,va multumesc pt.implicrea Dv.in problema inaltarii digului care s-a rezolvat.Rug@amintea mea este ;:au mai ramas cca.50 de boltari care ar trebui mutati in alta parte iar locul sa fie curatat,de moment,acolo se depoziteaza „noaptea”diferite mizerii (gunoaie)care deranjeaza,atat ca miros cat si ca aspect.Va invit sa ne faceti o vizita pt.a va edifica despre cele relatate mai sus.Va multumesc pt.atentia pe care ne-o acordati si va doresc sanatate si spor la munca si sa fiti acelas „OM”ca si in celellalte mandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = doisprezece